Share |

en de it rs

Bruno Raft - Vaši domaćini

Goran Popović Bruno
+381 64 290 2073

popovicgoran@hotmail.com
Nataša Trikoš
+381 60 160 3393

natasatrikos@gmail.com

www.serbiarafting.com

Такође промовиши своју страницу

 

Da li ste ikada bili na raftingu ?
Da, ja sam profesionalac !
Jesam, nekoliko puta i bilo mi je odlično !
Jesam ali nisam oduševlejen/a ...
Ne, ali jedva čekam da probam !
Ne i nemam želju da probam ....
  
Free polls from Pollhost.com

 

Rafting i splavarenje Srbija » Smeštaj

Mogućnosti smeštaja za vreme raftinga u Srbiji

 

           Postoje razne mogućnosti prenoćišta odnosno smeštaja kada ste na raftingu u  Srbiji. Organizovane grupe mogu  odlučiti da li će koristiti čari prirode i kampovati na obalama reka ili se razbaškariti u komoditetu  lokalnih apartmana, naravno svako izabrano mesto ima svoje čari i prednosti i nudi različite tipove smeštaja.

 

Prednost kapma je udobno kampovanje i dugo druženje pored logorske vatre , osećaj prirode i njjenih čari tokom celog dana i noći. Brunoraft organizuje potpuno opremljenu  kampersku udobnost. Čari smeštaja na Limu ogledaju se u kampu "Brunoraft"-a u Brodarevu. Kamp je najzanimljiviji način da osetite dodir fantastične prirode i u njoj na pravi način uživate. Kamperski smeštaj omogućava vam da sami uz pomoć "Brunoraft"-a izrežirate svoje noćenje i smeštaj i u njemu se opustite baš onako kako ste zamislili.

 

 

  Prednost soba/apartmana je udobnost noćenja na udobnim krevetima, izolovanost od spoljnog dešavanja i mir. Divna kupatila i konfornost kućnog opuštanja. Brunoraft nudi opciju organizovanja smeštaja sa svojim kooperantima u zavisnosti od odabira reke.


© 2007 - 2017 SerbiaRafting.com