Share |

en de it rs

Bruno Raft - Vaši domaćini

Goran Popović Bruno
+381 64 290 2073

popovicgoran@hotmail.com
Nataša Trikoš
+381 60 160 3393

natasatrikos@gmail.com

www.serbiarafting.com

Такође промовиши своју страницу

 

Da li ste ikada bili na raftingu ?
Da, ja sam profesionalac !
Jesam, nekoliko puta i bilo mi je odlično !
Jesam ali nisam oduševlejen/a ...
Ne, ali jedva čekam da probam !
Ne i nemam želju da probam ....
  
Free polls from Pollhost.com

 

Rafting i splavarenje Srbija » LAST MINUTE

LAST MINUTE

                          

 

Akcija * LAST  MINUTE  ČLANOVI *  nudi posebne pogodnosti za osobe od akcije spremne da u poslednjem trenutku upadnu u dobru ekipu! Zapravo ova akcija Vam nudi posebne pogodnosti ukoliko odlučite da se prijavite i postanete naš "Last minute član" .

Šta predstavlja "Last minute" član i kakve pogodnosti ima :

- Naši "Last minute" članovi biće obaveštavani putem  e-maila o slobodnim mestima koja budu upražnjenja u poslednjim trenucima organizacije splavarenja. Odnosno dan pre ili na dan orgnizovanog splavarenja ukoliko neko ko je za to splavarenje bio prijavljen odustane naši "Last minute" članovi biće obavešteni o upražnjenom mestu i pozvani da se organizovanoj ekipi priključe popunjavajući slobodno mesto koje je predhodni član posade oslobodio.

- Pogodnost koju dobija "Last minute" član je najmanje popust od 50 % koji je osiguran za našeg "Last minute" člana i druge pogodnosti u zavisnosti od organizacije i aranžmana u koji se "Last Minute" član priključio .

Kako se postaje "Last minute" član  :

- Potrebno je samo da u našem kontaktu na sajtu kao naslov poruke napišete vaše IME I PREZIME-LAST MINUTE, a u tekstu poruke E-mail adresu putem koje ćete biti obavešteni o slobodnim mestima i ukoliko želite broj telefona. Slanjem takve poruke automatski postajete naš Last Minute član.

- Članstvo (prijava za Last minute člana) je potpuno besplatno !


© 2007 - 2017 SerbiaRafting.com