Share |

en de it rs

Bruno Raft - Vaši domaćini

Goran Popović Bruno
+381 64 29 02 073

Nataša Trikoš
+381 60 160 3393

natasatrikos(AT)gmail.com

www.serbiarafting.com

Такође промовиши своју страницу

 

Da li ste ikada bili na raftingu ?
Da, ja sam profesionalac !
Jesam, nekoliko puta i bilo mi je odlično !
Jesam ali nisam oduševlejen/a ...
Ne, ali jedva čekam da probam !
Ne i nemam želju da probam ....
  
Free polls from Pollhost.com

 

Rafting i splavarenje Srbija

Rafting i splavarenje u Srbiji - Rafting i splavarenje Srbija

Osetite pravu zabavu i avanturu na raftingu (splavarenju) po najlepšim srpskim divljim rekama. Uživajte najlepši odmor u Srbiji uz širom sveta poznatu srpsku kuhinju, narodnu, zabavnu i rok muziku i tople ljude koji vam žeže dobrodošlicu u svako doba godine. Uz rafting u Srbiji doživite Balkan na originalan način. Na linkovima pored, možete pronaći sve informacije koje vas zanimaju, a ukoliko smo neke izostavili naši telefoni i e-mailovi uvek su vam dostupni.

Drina, Ibar, Lim i Tara najveći prijatelji Brunorafta

Planinski kraj između Srbije, Crne Gore i Republike Srpske nudi znatne mogućnosti za pravi rafting. Reke ovog regiona su oblikovale izuzetne kanjone i divlje brzake – perfektnu scenu za rafting i avanture željne turiste. Mnoge reke poput Drina, Ibra, Lima i Tare čekaju na vas. Dobro organizovan i pripremljen tim veterana skipera će se pobrinuti da se na izabranoj destinaciji osećate bezbedno i opušteno što će vaš odmor učiniti nezaboravnim. Rafting je jedan od sportova koji fantastično spaja odličnu hranu, dobru zabavu i sport , i pravi je izbor za one koji vole da uživaju na kvalitetan način.

Kontaktirajte nas preko skype-a

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja, ideje i sugestije, odmah preko skype-a ako smo online, ukoliko nismo, uvek nas možete kontaktirati putem email-a klikom na link KONTAKT u donjem levom uglu web stranice ili na email natasatrikos (AT) gmail.com i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem roku odgovorimo

Skype Me™!

 

 

free counters

 

 

Vremenska prognoza
© 2007 - 2016 SerbiaRafting.com